Top
شوکر هوشمند فرکانسی کشتارگاه صنعتی طیور مدل S12000

شوکر هوشمند فرکانسی کشتارگاه صنعتی طیور مدل S12000


شوکر هوشمند فرکانسی 12000 هرتزی کشتارگاه صنعتی طیور

در کشتارگاه های صنعتی طیور چند فرایند مهم و تاثیر گذار بر کیفیت لاشه و  افت وزنی محاسبه شده وجود دارد که عبارتند از :

  • فرایند ذبح مرغ
  • فرایند پرکنی مرغ با استفاده از اسکالدر
  • فرایند سرد کردن لاشه(چیلر آب سرد)

فرایند ذبح تاثیرگذارترین و موثرترین اثر بر کیفیت لاشه را دارد. فرایند ذبح شامل قلاب زدن مرغ به قلاب، شوک در حوض شوک، ذبح ، خونگیری و جدایش سراز لاشه می باشد. شوکر در فرایند ذبح، بسیار روی کیفیت لاشه موثر است. در گذشته با استفاده از برق شهر (فرکانس 50هرتز) عمل شوک و بی حسی مرغها صورت می گرفت. فرکانس 50 هرتز باعث ایست قلبی و شوک تنفسی درمرغها می شود. معمولا اگر مرغ شوک داده شده بدین روش از حوض آب خارج گردد، دیگر قادر به ادامه زندگی نیست(مرغ ایست قلبی کرده است) پس بناچار بایستی ذبح گردد و این یک عیب بزرگ است. با افزایش فرکانس به بالاتر از 1000هرتز، ایست قلبی در مرغها برطرف می گردد ولی شوک باعث نامنظمی ضربان قلب مرغ (آریتمیک قلبی)میگردد. هرچه فرکانس بالاتر برود مدت زمان رفع این آریتمیک قلبی کمتر می شود. معمولا در کشتارگاه های ایران که فاصله بین حوض آب تا ذابح بسیار کم است، فرصت بازگشت به شرایط عادی در ضربان قلب مرغها داده نمی شود(مرغ ذبح شده است). آریتمیک قلبی در مرغها باعث افت فشار خون و کاهش توان پمپاژ خون(بعد از ذبح) به بیرون میشود و این یعنی عدم خونگیری حداکثری.

 مدل S12000 با کاهش زمان بازگشت احیاء قلبی و کوتاه تر شدن نامنظمی قلبی (آریتمیک) باعث خونگیری حداکثری می گردد. درحقیقت قلب مرغ قبل از قطع شریانهای گردن،  به حالت نرمال تپش، بازگشته است و خون با فشار از بدن مرغ به بیرون پاشیده میشود(همان تعبیر خون جهنده در احکام اسلامی) در این حالت در قلب مرغ خونی لخته نشده و باقی نمی ماند و ناحیه حوضچه خونی (زیر پوستی) در کشاله ران مرغ،بیخ کتف، دنبالجه، قرمز نمی گردد. از طرفی شوک در فرکانس نامناسب، با از بین بردن جگر مرغ (سفیدشدن)میزان ضایعات آلایش استحصالی را افزایش میدهد. موضوع خونگیری بهتر با دیدن میزان خون جمع شده در 10 متر بعد از ذبح در حوض خون، قابل مشاهده است .موضوع خونگیری حداکثری در فریز کردن مرغ خیلی مهم است، از آنجایی که خون از بخش های گلوبول (قرمز و سفید) و پلاسما و... تشکیل شده است و این دو، دمای انجماد متفاوتی دارند(گلوبول قرمز در دمای 20- درجه سانتی گراد و پلاسما در دمای 40- درجه سانتی گراد منجمد میشود)از آنجایی که معمولا در فرایند نگهداری در سردخانه، لاشه با دمای کمتر از 40- درجه سانتی گراد نگهداری میشود، عملا پلاسما در دمای منجمد نیست و فقط فرایند فساد پذیری لاشه باتاخیر در حال انجام شدن است و این محدودیت زمان نگهداری را باعث شده است. پس اگر خونگیری خوب صورت بگیرد ماندگاری لاشه بسیار بهتر میشود در حقیقت خونگیری خوب یعنی حذف بیشتر پلاسمای خون که ماده ای مغذی با درجه فساد پذیری بسیار بسیار بالاست. معمولا در مرغهای خوب خون گیری نشده، ابتدا حوضچه های خونی مانند زیرکشاله ران و بال بدلیل متورم شدن از خون دفع نشده، زود تر فساد پذیر شده و به بو می افتند.

مدل S12000 با استفاده تکنیکی خاص و تجربی، میزان کبودی سیاهرگ ران (ناشی از مختل شدن عملکرد سرخرگ تغذیه کننده سطح پنجه مرغ) با به میزان قابل توجهی کاهش میدهد.

مدل S12000 با خونگیری بهتر، مرغ منجمد را در وضعیت بهتری برای نگهداری قرار میدهد.

 

مقایسه شوکرهای هوشمند فرکانسی مدلهای S1000 , S3000 , S12000

 

1) شوکر ساده فرکانسی مدل S1000 کشتارگاه صنعتی طیور

 مزایا:

  • این مدل فرقش با شوکرهای ولتاژی قبلی این است که فرکانس اش تا 1000 هرتز قابل افزایش است. این مدل شوکری ساده فرکانسی ولتاژی است. نسبت به شوکرهای ولتاژی کیفیت لاشه را بطور محسوس بالا می برد (معمولا 50 الی 60 درصد بیش از ولتاژی)
  • ارزان بودن.
  • خیلی ساده بودن.
  • طراحی و ساخت ایران با کمترین هزینه نگهداری و تعمیرات

معایب:

  • محدودیت تفکیک مرغ ریز و متوسط و بخصوص درشت.

 

2) شوکر هوشمند فرکانسی مدل S3000 کشتارگاه صنعتی طیور

مزایا:

  • استفاده از فرکانس 3000 هرتزی
  • خونگیری خوب و در نتیجه برطرف نمودن بسیاری از عیوب ظاهری لاشه.
  • تفکیک مرغ ریز ، متوسط و درشت در فرایند شوک(با کنترل مقاومت توده بدنی مرغها).
  • استفاده از دو فرکانس در بی حسی مرغها.
  • مناسب کشتار مرغ صادراتی
  • عدم نیاز به تغییر حوض آب شوک و خط کشتار.
  • طراحی و ساخت ایران با کمترین هزینه نگهداری و تعمیرات

معایب:

  • نسبتا گران بودن.

 

3) شوکر هوشمند فرکانسی مدل S12000 کشتارگاه صنعتی طیور

مزایا:

  • دارا بودن کلیه خصوصیات مدل S3000 و چند خاصیت اضافه برآن.
  • جریان و توان بالا (1000وات)
  • استفاده از فرکانس 12000 هرتز
  • کیفیت تضمینی لاشه با برطرف کردن عیوب قرمزی نوک بال، رگ قرمز زیر بال، پارگی عروق پا، علامت های شبیه خودکاری شده در روی سینه مرغ، قرمزی دنباله، شکستگی بال، پلتشی های اطراف گردن، خون مردگی درون قلب و نظایر آن.
  • استفاده از استاندارد جدیدتر شوک در کشتارگاه صنعتی طیور
  • خونگیری ارتقاء یافته و خوب (کاهش زمان خونگیری)و در نتیجه برطرف نمودن عیوب ظاهری و دو عیب مهم و مخفی لاشه( خون باقی مانده در درون حفره شکمی و قرمزی حوضچه خونی زیر پوست در کشاله ران، کتف، دنبالچه، کبودی سیاهرگ ران) و کاهش سفید شدگی جگر ناشی از شوک.
  • طراحی و ساخت ایران با کمترین هزینه نگهداری و تعمیرات
  • مناسب کشتار برای فریز و محصول صادراتی با ماندگاری لاشه بالاتر.

معایب:

  • گران بودن
  • کار با دستگاه ساده است ولی با این حال نیازمند برقکار باهوش تر در تحلیل شرایط و تنظیم دستگاه می باشد.

حوض آب طویل مناسب S12000:

  • جنس اسکلت : استیل 304
  • طول 245سانتی متر عرض 65سانتی متر ارتفاع 60سانتی متر از جنس پلی اتیلن قابل تعویض
  • سیستم تنظیم اندازه ارتفاع: هیدرولیکی
  • کنترل سطح آب با فلوتر مکانیکی
  • سیستم عایق الکتریکی مناسب شوک

 

 

 تماس:

 تلفن:  مدیرفروش: 09107034117-مدیر فنی 09133151260 –     

چهارمحال و بختیاری - شهرکرد – شهرک صنعتی سامان 2 – انتهای بلوار اصلی خیابان هشتم، نبش فرعی اول  کدپستی8851689184 تلفن کارگاه 03833529614

 

 

 

 

 

 


قیمت: 0 تومان

توضیحات